Monday, July 12, 2010

WORLD CUP..


SALAM..

about world cup 2010...

my favourite team - Belanda

juara world cup - Spain..

tmpat kedua - belanda (my favourite team)..sedih x dpat world cup :(

selalunya world cup aku x pernah sokong mana2 team..siapa menang aku sokong..tp ntah apesal tahun ni beria aku sokong belanda dgn jerman..tapi tetap x menang..sedih...lepas ni x nak sokong dah mane2 team..


sanggup bangun 2.30 pagi semata2 nak tgk game walaupun besok tu kene pegi sekolah..

setiap 2.30 pagi akan ada org kejut aku tgk game sebab tak boleh bangun sendiri..


Spain dah menang..tak pasal2 kene belanja my uncle..menyesal deal dgn busu..huhu..


pagi2 dah dapt 4 msg mengatakan spain menang..msg dari busu, along, idah and my bf..(ni over confident punya pasal la ni..huh

tapi hatiku tetap pada belanda..hehehe

2 comments:

ILYAH said...

hahahahahahha...degil...org ckp spain menang...erk..si nyet ni ade bf ke? wow...ahaks

gummybear said...

belanda tetp the best!! along jeles..wek :p