Saturday, December 29, 2012

ARE U READY?????

SALAM...


what's this??? oh noooo...ni la brg2 yg nak kene kemas tuk balik kota tinggi besok...fuhhh..setelah sebulan lebih bercuti,ni la brg2 yg aku kumpul tuk bawak balik sane..(tolak2 biji kotak tu..tu along punya)..huhu..bercnta rasenye nak kemas brg2 ni...n bercnta rasenye nak drive sorg2 selama 3 jam setengah from melaka to Kota tinggi..boring kot...dah ready ke ni nak stat keje balik??? actually kdg2 tu semangat tu adalah jugak..tapi bila terkenangkan jauh dr family,x ready sebnarnye...walaupun dh nk masuk 3years aku kje...but,ths my responsiblity tuk mengajar anak2 org supya jadi pndai...hope semuanya dipermudah kan oleh Allah...doakn perjalanan aku selamat esok ye..

P/S : My savvy comel je dah ready untuk bawak aku merentasi highway PLUS...huhu..

3 comments:

Cik Tia said...

selamat mendidik :)

ILYAH said...

Kotak Double A itu kepunyaan tuan hamba...tumpang bergambar...hahahahahah

gummybear said...

cik tia : tq :)

along : sibuk je kotak tu..hahaha