Monday, February 1, 2010

CIKGU YANAH KEMBALI LAGI..HEHEHE


SALAM...

Hari ni, hari 1st aku pegi praktikum untuk fasa yang ketiga..aku dapat sekolah kat Shah Alam..hari pertama ni biasala, bangun awal.pukul 5.30 dah bangun. pukul 6.40 dah gerak sebab takut jalan sesak kat federal highway tu..hari 1st jugak aku dah sebarkan virus kat sekolah tu..virus selsema..huhu..

pandangan pertama aku terhadap sekolah tu kira ok la..tak lah strict sangat. guru besar dia pun sempoi jer..yang penting!!! makanan kat kantin dia sangat sedap, sangat banyak dan sangat murah ye..aku ni paham2 jer, pantang bab2 makanan ni..perut memg sentiasa berbunyi jer..hehe..


aku stat mengajar minggu depan. minggu ni aku rilex dulu tgk cikgu mengajar. al maklumla, kurikulum baru. aku tak faham sangat..hope praktikum last ni akan meninggalkan kenangan yang terindah buat aku sebelum aku dipostingkan..


p/s : murid2, nantikan kedatangan cikgu yanah ye..hehehe :)

6 comments:

Ilyah... said...

Ala...setakat cikgu yanah...aku buli2 je..hahahahahha...mari kita buli cikgu yanah...

nor ilyani said...

ko ni makan mentedaghah memang terror..tak makan, tido..tak tido, makan...ishhh...

gummybear said...

along..
jgn pndang org sebelah mata je ek..huhu

gummybear said...

angah :
makan untuk meneruskan kehidupan..hua3

Harizzamzuri said...

betull.. bab makan, memang no 1. pantang ada peluang, semua dia sebat..

gummybear said...

hariz :

eleh, jeles la tu aku kuat makan..huhuhu