Friday, June 19, 2009

first experience..

wau...first time tulis blog ni..bukannya minat sangat pun, tapi sekadar ingin mencuba sesuatu yg baru..x salah kan?..seronok tgk org tulis blog..ni sumer gara2 baca novel HLOVATE (5 tahun 5 bulan) yg dah banyak mempengaruhi aku tuk create blog sendiri..setakat ni baru 2 blog jer yg aku rajin bukak..1st, along aku punya blog (penakumenulis), 2nd kawan gaduh aku punya (harizzamzuri), kira tlg promote kan jugak la ni..hu3..Bila dah ada blog ni, mcm2 plak nak tulis, tapi aku bukan jenis pandai mengayat pun..ayat tunggang langgang, haru biru, cacamarba ada lah..he3..kalo lecture IPBMM baca ni, habis aku kene..nsib baik x dapt opsyen BM..

nak kenalkan diri ke tak nak...hmmm...kenal sikit2 jela..my name is gummy bear..he3..nak tau mcm mana bleh dpat nama ni? saper yg slalu follow citer kartun dia taula..ala, citer bear yang bila mkn ubat bleh lompat2 tu...ha, citer tu la..best tau citer tu, cute sgt2 (mcm aku)..hua3..aku ni student institut perguruan kat kl..ada byak IPG kat kl, korang carilah sendiri..hu3..skarg ni tinggal lg setahun stengah nak habiskan degree..x sbr la plak..lepas tu jadilah aku cikgu yang berdedikasi...hu3 (dedikasi la sgt)..

aper lagi nak tulis ek??..aku pun x taula nak tulis aper lagi..bila dah tgah hari ni, otak bukannya betul sgt pun..hilang segala mcm idea aku..ha! sekrg ni aku tgh cuti,tapi dah nak habis da..weekend ni aku balik ip dah..lepas tu next week dah stat praktikum 2 bulan..haila..mesti penat tahap cipan punya lah...ceh, x baik merungut..kata student kan, mestilah penat..kalo x nak penat, x payah belajar..duk rumah tunggu orang masuk minang..tu pun kalo ada org nak ko lah...hua3

k lah, mata aku pun dah tahap x leh bukak..otak pun dah tahap beku macm kat kutub utara sane..ptg nant nk kene tlg bapak aku plak...anak yang solehah la katakan...hua3...

2 comments:

Ilyah.... said...

Welcome to our club....nk tulis blog jgn separuh jln je, kene rajin update, baru ramai pengunjung..heheheh...ayat ko memang dr sekolah lg tunggang terbalik...mcm ****** hhehehehe....ape pun all the best dgn blog baru ko....Alg dh link blog ko kat dlm blog alg....

Harizzamzuri said...

hehe. ok la.boleh bubh banyak2 lagi widget. bia nampak menarik. pastu, posting la pape. asalakan original. kalau ciplak orang lain, bubuh kredit, amik dari mana.. panjang lebar lak penernagan aku.. tapi, jgn lupa link kan dengan blog aku..hehe..