Tuesday, March 9, 2010

100 BLOG POST...YEY!!!


SALAM..

Alhamdulillah..akhirnya berjaya jugak aku menulis sebanyak 100 post..banyak cerita suka dan duka yang aku tulis kat dlm blog aku ni. Mula2 dulu aku saja suka2 xde keja tulis blog ni..tapi makin lama, makin seronok plak tulis blog ni..paling seronok jugak dapt baca blog2 orang lain and orang lain tu baca blog aku..thanks la sape2 yang sudi baca blog aku yang tak seberapa ni..blog aku ni banyak menceritakan kisah hidup aku..tak de kene mengena antara yang hidup atau pun yang dah meninggal dunia..

p/s : bila dah 100 ni, lagi rasa nak tulis banyak benda..huhu :)

7 comments:

'Cikgu Padi' said...

wahhhh...tahniah dan keep it up.....good for u...ia bukan sekadar hobi tapi menulis jaga boleh menjadi terapi emosi....

Ilyah... said...

Erk..caner ko kira...along kira baru 95 post...huhuhu

gummybear said...

cikgu padi :
arigatok..huhu..betul2, kdg2 luahkan perasaan kat blog..

gummybear said...

along:
dah 100 la..yanah tgk kat dashboard..huhu

Harizzamzuri said...

kt dashboard tu skali ngn draft.. draft bukan posting. dia cuma save kat dlam dashboard jer..posting tu barukluar kat dalam blog. draft tak kuar. hehehe

Harizzamzuri said...

hak hak.. baru 95 posting... takpe. reheasel tuk posting yang ke 100. hehehehe

gummybear said...

alaaa...salah ler..malunya..huhu