Wednesday, April 18, 2012

SEGMEN : BLOG PILIHAN ZAMANI 84



Zam berminat dalam mencari blog-blog untuk dimasukkan dalam senarai blog kegemaran Zam. Tiada kriteria istimewa diperlukan. Tidak kira anda blogger baru atau lama, popular atau tidak, blog comey atau biasa2, blog serius atau santai, Zam nak ajak korang semua untuk join segmen ni ('',) Setiap blog ada kelebihan tersendiri kan?

Di akhir segmen, Zam akan pilih 5 blog sebagai BLOG PILIHAN ZAMANI 84 & promosikannya secara esklusif selama seminggu bagi setiap sebuah blog di dalam satu entri STICKY POST (Macam blog Mr. E'raz Fadli yang Zam tampilkan di atas). Selain itu, Zam akan masukkan kelima2 buah blog itu dalam bloglist Zam sampai bila2!

Anda berminat untuk sertai? Mudah saja~ buat SATU ENTRI bertajuk "SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84", letak banner segmen tersebut (beserta link ke entri Zam ini) & sebaik entri anda di publish, berikan link entri penyertaan anda di ruangan komen di bawah. Mudah kan? Tarikh tutup adalah seminggu dari sekarang~ 24 April 2012 pukul 11.59 malam. Jadi apa lagi, jom join segmen ni & sebarkannya kepada blogger2 lain~~

p/s : blog saya x la famous mcm blog2 yg lain..sekadar mencuba untuk berkongsi ilmu dengan sahabat2 yang lain :)


18 comments:

Pecinta pink^^ said...

salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

Eera Shera said...

gud luck ye..rse mcm nk join gak ni

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

mieraahajis said...

da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

icumm said...

Icumm BW kat sini...dari segmen yg sama..jemput dtg blog icumm ^^

http://icumm-icum.blogspot.com

Mrs.BuduBilis said...

salam... singgah sini dari segmen yang sama, sy dh follow,sudi2lah follow juga

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Pka Rahim said...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

FL blogh0use said...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Zamani said...

Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
(sehingga 24hbApril) telah di update:

http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

ary_lee said...

Datang menyinggah malam2^^

*Copypaste je yang mampu^^

+kasih+ said...

jalan-jalan BW dr segmen yg sama.. ;p

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Maaflah ayat nye same je ;p

keli menari said...

salam ukhwah !! dari segmen sama :)

Syaz said...

BW sini..jemput singgah blog saya..:)

http://ini-blog-anas.blogspot.com/

Si Cadburry said...

Salam Perkenalan

Dari segmen yg sama http://mistaqila.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Lily said...

Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

Sh Hily said...

salam singgah n follow cnie dari segmen yg sama...jemput singgah n follow sekali ke blog ifa...slm prkenalan..hehe=)