Wednesday, November 4, 2009

AKU GERAM TAHAP MELAMPAU!!!!!




Argghhhhh!!!!!!..aku geram, sakit hati, benci, menyampah sumenyer ada...perlu la nak ckp2 belakang, nak kutuk2 belakang..kalo tak puas hati ckpla depan2..pengecutla wei cakap2 belakang..ari tu masing2 diam seribu bahasa, bersuara tak nak, bagi cadangan tak nak..tapi bila aku bagi cadangan, masing2 beria..tp bila belakang duk kutuk aku bagai nak rak...aku cuma pk kan korang, pk kan org lain yg tak mampu..jgnla asyik dgn dunia sendiri, nak berlagak..mcm ni korg buat aku ek??kesabaran aku ada tahap gak..korang tunggu je la nanti..Allah itu Maha Adil dan Mengetahui segalanya..

YA ALLAH, ENGKAU TENANGKANLAH HATI KU...

10 comments:

bellar0ssa said...

heh yanah.mengape kamu.huhu.sabor la ye..actuallykan.intan pnh hadapi mcm awk,myb diff cket kot.tp intan bnci gile org ckp blkg.pe slhnye klo xpuas ati ke xske ke ckp dpn2 kan..tah hape2..

btw yanah,mak intan pon cikgu praskolah gak.huhu...sekolah kebangsaan paya dalam..kt mlk gak la..tp mak intan dah lame da..since b4 intan lahir lagi,huhu

Harizzamzuri said...

serius..
kau kena p jumpa psikatari.
tambah2 bila time nak exam ni. kejap ok, kejap sedih, kejap bad mood.
memang ada simptom2 sakit jiwa..

gummybear said...

bellarossa :
saya tak suka org yg ckp2 blakang ni, lg2 yg wat mcm tu kawan kita sendiri..kalo intan, ape intan rase?? mest geram kan...

anyway, yeke??
tak sgkanya..satu alirn dgn mak intan..hu3..
intan suka budk2??

gummybear said...

hariz :

tak yah jumpa pakar psikiatri, baca al-Quran pun dah lega..
cuma geram dgn org yg ckp2 belakang dan yg berlagak x bertempat...

Ilyah.... said...

Ish..ni nape lak geram sangat?...ape cerita cik yanah...byk2 bersabar....

gummybear said...

along :

geram dgn org2 zmn sekrg yg berlagak kaya ni..tapi sebenarnye papa kedana...berlagak nk pkai brg yang berjenama, kononnya brg tesco ke maydin ke lgsung tak berkualiti..menyampah!!!

gummybear said...

along :

lagi satu germ dgn org yg bg idea x nak, tapi kutuk2 belakang..poyo!!

bellar0ssa said...

hm yanah.tau x,intan ni jnis yg xske cite kt org len klo intn bngang ke.kck ati.kdg2 tau je de org mngate.mulut org.cmne nk ttp.yg pleiknye.diri sndri xnk cermin kan.nk ngate org len.ala.klo mulut jamban sng gak kan nk ttop.huhu..

abaikan je la yanah.sakit mmmg sakit.tapi not wrth klo kite nk mrh2 kt org cm2.

heh.mestila ske sgt bdk2.kdg2 kagum tgk mak lyn bdk2 kck kt clas tuh,huhu.tp klo kt india neh..bile posting pedodontics je rse xbest.sbb xreti nk ckp tamil nk pujuk bdk2.hahaha.

gummybear said...

bellarossa :

nasib bek la yanah ni bukn jenis serg org..kat dlm blog ni jer mampu yanah luahkan..hu3

sekrg, yanah abaikan jer..biarlah org nak kata ape pun..yg pentg yanah x kaco org..

mula2 dulu, yanah x minat gak kos pra ni..yanah suka math..tp,dah lama2 jadi suka plak..mst payah kan nak belajr tamil?? yanah tgk blog intan yg pasal blajar tamil tu pun mcm sush jer..hu3..xpe2 teruskan usaha belajar bhasa tamil yer intan,,hu3...

bellar0ssa said...

huhu.yep.klo intan cite dlm diari je.de mcm2 dlm 2.klo sape bace.mmgla mcm buka pekung didada.hehe.

hmmm huhu,bhse tamil mmg ssh,tp yg plg ssh tu script diye.tah mcm2.da la gne sukukate.da give up mau blaja tamil nye script.hehe