Thursday, November 5, 2009

LEPAS RINDU...

SALAM...


Bestnye hari ni dapat lepas rindu dekat pensyarah lama masa study dekat JB dulu..nama pensyarah ni Puan Siti Misliah(pakai tudung hijau,duduk)..puan ni ajar subjek Prasekolah masa kat JB dulu..baik sagt puan ni..yang tak sangka, puan boleh ingat nama student dia sorang2..kitorang jumpa kat Sogo td, siap belanja McD..tak ramai pun student dia yg dtg, 8 org jer..sedih gak yg lain x dpt pegi, mayb masing2 ada hal masing2..tapi nampak sangat muka puan berubah bila ramai yg tak dpt datang..yelah, jarang ada lecture yg nk sgt2 jumpa dengan student dia..dah 3 kali dia turun KL, tapi baru hari ni dpt jumpa..x pelah, xde rezeki nk jumpa yg lain... yang penting memang seronok dapat berbual dengan Puan Siti..

p/s : walaupun Puan Siti ckp MQA stat dr foundation yer...jenuh nk cari nota sem 1 balik..hu3

6 comments:

Harizzamzuri said...

dengan rasminya aku melanti kau sebagai ajk untuk cari nota semester 1,2,3 foundation. tq.

gummybear said...

hariz :

amboi2..
besar pgkat ko nak lantik2 aku..
ape kata, ko lantik diri ko sendiri..hu3

Ilyah.... said...

Nak McD gak.....nak jugak3x....

gummybear said...

along :

ish, sibuk jer..
x leh2..dah masuk perut da..hu3

Ilyah.... said...

Kalo x nk bg....mari saya tunjuk yg mane satu gummybear ni.....hahahahahahahahhahaha

gummybear said...

along..

jgnla dengki...ni yg nak delete gmbar ni...