Thursday, January 7, 2010

AIR MATA PERPISAHAN....

SALAM..

Tanggal 18 Disember 2009 adalah tarikh yg paling banyak aku kuarkan air mata..nak tau x kenapa? sebab aku kehilangan my sister (angah)..dia akan bernikah dengan jejaka pilihan hati dia. bagi aku satu kehilangan yg agak terasa jugak dalam hidup aku.yela, selama ni aku banyak bergantung dengan dia, manja2 dengan dia, gaduh dengan dia, tumbuk2, sepak terajang dengan dia. (dengan along x leh sepak terajang, kaki dia x sampai...hehehe)..tapi bila dah kahwin, of course dgn suami dia (my abang ngah)..

selalunya bila lepas je akad nikah, pengantin yang nangis.tapi kali ni aku plak yang nangis.aku ingat lagi, aku peluk angah aku sampai tak nak lepas.sampai adik aku yg kene lepaskan..kenapa aku rasa kehilangan ek?? mgkin sebab kitorang sume adik beradik pempuan, kitorang memang rapat dari kecik..tapi aku kene terima sume ni.,lumrah kehidupan..lepas ni kalo ada jodoh, along aku plak yang kahwin.tinggal la aku dengan adik2 aku..

p/s : yang tak bleh bla bila kene halau dari bilik sendiri ek sebab bilik aku nak jadikan bilik pengantin.tak pasal2 kene pindah bilik belakang,sabar jela..huhu..along,kawin lepas yanah habis belajar ek.nant xde orang nak ambik yanah..hehehe

6 comments:

Ilyah... said...

Haah...part time job aku amik ko je....dush.....

CIK IZ'S said...

selamat pengantin baru buat kakak tu!

kena kuar bilik eh, xpe xpe.. berkorban utk saudara tersyg :p

gummybear said...

along :
hehehe..of course la..
kat sape lagi yana nak mintak tlg...
wakakaka

gummybear said...

cik iz :

salam..hai cik iz..
terima kasih sebb sudi jd followers saya..thanks jugak sudi bagi komen kat sini..
sebab tu la saya kuar dr bilik tu sebb nak bg kat kakak saya..huhuhu

nor ilyani said...

huhuhu..sedihnye angah baca..nak menitis air mata..huahuahuahua...

gummybear said...

angah :

hua3..poyo x??