Tuesday, January 12, 2010

RISAUNYE....


SALAM...

waaaa..risaunye..mcm mana ni, kajian tindakan tak tau nak wat macm mana..tadi pergi duk library belek2 buku kaedah penyelidikan..tapi tak berapa nak faham..masa present kat kawan2 tadi pun aku tak faham apa yang aku baca..macam mana nak wat kajian ni????

tapi aku dah jumpa tajuk nak wat kajian.. aku wat tajuk "keberkesanan teknik nyanyian dalam menghafal di kalangan kanak-kanak prasekolah"..sape2 yang baca blog ni tlg bagi komen, ok tak tajuk yg aku wat ni? kalo ada idea nak bagi pendapat, bagilah..aku terima dgn hati yg terbuka..huhuhu..aku memerlukan bantuan sekarang ni..waaaaaa

p/s : student lain belajar kaedah penyelidikan satu tahun, tapi aku belajar dlm masa 4 minggu...dpt tak nak catch up???? :(

1 comment:

Ilyah... said...

Tajuk tu ok...tp ko kene byk cari material kat library atau internet...and ko kene workhard nk wat tesis ni...x leh main2....go..go..go..cayuk...