Friday, January 15, 2010

BESTNYE TIDO...ZZzzzz..


salam...

Hari ni satu hari aku xde kelas..so, ape lagi meneruskan perjuangan dalam tido sampai pukul 10 pagi..huhuhu...lepas solat, aku terus sambung tido aku sampai dah tak hengat ek..maklumla, dah 2 minggu kelas aku asyik stat pukul 8, so kene bangun pagi tuk siap2 p kelas. lagi pun kalo bangun lambat mula la toilet tu penuh. tak pasal2 kene beratur..

p/s : bila lagi nak bangun lambt kan, kat rumah sah2 la kene bangun pagi..kalo tak habisla aku pagi2 dah kene lectre..hehehe

3 comments:

Ilyah... said...

Tido dan tido dan tido..itulah keje kau...

nor ilyani said...

betul..betul..betul..betul cakap along tu..

gummybear said...

tido ni adalah satu keperluan..tgk baby tu, tido untuk membesar tau..hua3