Saturday, October 10, 2009

MENARI KE BERKAWAD????

Hahahaha..gelak besar aku bila teringat peristiwa belajar menari ni..
Al-kisah...hari khamis ari tu, kelas aku kene belajar tarian inang. kali ni boleh dikatakan full version gak la belajar..banyak ragam yang kitorang kene belajar. mula2 satu kelas kene menari, ingat balik step2 yang dah lepas. puas jugakla nak ingat balik..lepas tu budak laki sahaja yang kene buat, budak perempuan kene duduk rehat jap..

Masa budak laki tengah menari, macm2 gaya yang aku tengok..ada yg macam berkawad.. yg macam "kongkang" pun ada bak kata kak Ju (jurulatih tarian).time angkat tangan nak pusing, siap ada yg nak fire org. aku punyalah gelak sakan kat tepi. yang tak tahan, siap ada yang buat muka berlagak bila dah dapat wat..banggalah kononnya..

Bila tiba giliran budak pempuan yang buat, diorang semua dh ready nak balas dendam. nak gelakkan aku balik. tapi, bila aku stat bukak langkah, masing2 terkedu..tak caye sekasar-kasar aku pandai gak menari..cuma bak kata kawan aku kaki jer keras sikit..he3..tak per yang penting bukan berkawad dan bukan macm "kongkang"..ha3

p/s : seronok dpt belajar menari, lupa sekejap kat assignment.. :)

4 comments:

Ilyah.... said...

Ahhhh..tidak..retak bangunan bila ko menari...

gummybear said...

tolong sikit ek...
bangunan pun terpegun tgk yanah menari..he3

Harizzamzuri said...

blah la kau... baru ok sikit da berlagak. cissss!

lelaki, memang la keras sikit.

gummybear said...

hahahahaha
Hariz dah bengang :p