Friday, October 2, 2009

TUGASAN BARU

Perghh...ari ni dpt lagi satu tugasan kerja kursus plus amali..nak tau ape dia..subjek kesayangan aku, ape lagi kalau bukan muzik..dah elok-elok aku suka subjek ni terus jadi satu tekanan..mana tak nya dalhla dapat tugasan last2 minit, wat aku ni macam dah pakar main alat muzik..sabar jela..tugasan nak kene present hujung bulan 10 ni..so, bulan ni dah stat wat kelas tambahan untuk belajar sume benda ni..boleh ke aku catch up semua ni dalam masa satu bulan? persoalan yang sentiasa bermain dalam fikiran aku dan juga member2 kelas yang lain. disebabkan tadi aku terlalu bengang, aku tak fokus satu pun apa yang diterangkan. balik bilik barulah aku baca balik apa yg tugasan tu nak..ape2 hal pun aku kene hadap semua ni dengan hati yang agak paksa rela jugak la..hu3

p/s : hari2 duk praktis main keybod kat bilik..ntah betul ntah tidak..hu3

3 comments:

una said...

wah...
nanti blh ajar aku...sifu...
huhuuu~... (^.^)

neway...
lesan tu bru dpt le...
panas² lagik...
tp aku pn x tau...
nape en.jpj tu bagi aku lesan P(pro) nyer...fufufuu~

una said...

wah...
nanti blh ajar aku...sifu...
huhuuu~... (^.^)

neway...
lesan tu bru dpt le...
panas² lagik...
tp aku pn x tau...
nape en.jpj tu bagi aku lesan P(pro) nyer...fufufuu~

Ilyah.... said...

Alamak!!!! Cikgu yanah main keyboard...cepat2 sediakan payung, confirm hujan lepas ni...hahahahahahahahahah